Групови тренировки

Ако някога сте ходили Груповите тренировки, значи сте намерили страхотен начин за поддържане на добра физическа форма. Разнообразието на различните спортни активности, правят тренировките винаги забавни, достъпни и приятни.
Подходящи за всички – от начинаещи до напреднали, от любители на по- бавните и възстановяващи тренировки до феновете на адреналина и високо-интензивните класове.
Винаги мотивиращи и актуални!
Интересното в груповите занимания, е че те винаги се променят и обновяват. Те са модерни и следват най-новите тенденции в света на фитнеса и спорта.
За да бъдете успешни и полезни на клиентите си, трябва да им предложите разнообразие и подходящо оборудване!

Queenax Functional Systems

Системата Queenax™ e тренировъчна стена, която може да се инсталирана на лесно на стената, в ъгъла или
свободно стояща в залата за групови тренировки. Подсилена с широка гама от аксесоари за тренировка и решения
за съхранение- Queenax™ може да играе водеща роля в провеждането на групови тренировки.
Studio 7

Studio 7™ е програма за груповa тренировка, която отваря изцяло нови хоризонти във вашето въображение и задържа вашите трениращи, търсещи бутикови тренировъчни изживявания. Studio 7 предлага пакет от програмирани опции, с които можете да разннобразявате и мотивирате трениращите, да увеличите възможностите на вашия персонал и вашите финансови цели.
Нашата постоянна бизнес поддръжка, обучение на персонала на място и дигитално програмно съдържание ви помагат да предлагате постоянно, първокласно фитнес изживяване отново и отново.